tirsdag 10. november 2009

Et innlegg om oss



Vi ble sammen 22. oktober 2005 og siden den dag har det gått slag i slag. Etter kort tid var vi på vår første utenlandstur sammen. Turen bar til Brasil, for å besøke en kompis av Rune, Nils Edvin. Turen var helt fantastisk, og ga mersmak. Siden den dag har turene blitt mange.

- Dubai, familietur med familien Andersen,
-Edinburg, Ulf Andersens 50 års dag,
-Liverpool, Runes overraskelsestur til Anita Cecilie.
-Kina, fornøyelsestur og for å besøke Ulf Andersen
-Spania, avslapningsferie
-London, tur med Familien Andersen
og turene kommer til å bli fler.

Mye har skjedd på de 4 årene vi har vært sammen. Anita Cecilie flyttet til Stavanger sommeren 2006 for å studere videre på BI og for å komme nærmere Rune. Familien Gabrielsen ble en sentral del av Anita Cecilies liv. Rune bodde hjemme og mange koselige kvelder og helger ble det her. Sommeren 2006 og 2007 ble tilbrakt hjemme hos Sigrun og Tor. Sommeren 2007 bestemte vi oss for at nå var tiden inne for å finne seg et eget sted å bo. Noen hus ble vurdert. 26. september kjøpte vi huset vi bor i, i dag. Hauglia 14. Huset skulle ikke pusses mye opp, men sammen jobbet vi som et godt team, og det er få rom som ikke har blitt justert og oppgradert. Dette takket være meget god hjelp av foreldrene våre. Vi er veldig fornøyd med resultatet og trives i vår hule.

Rune jobber som baker fortsatt, noe han har gjort siden 1999. Våren 2009 tok han fagbrevet.
Anita Cecilie ble ferdig å studere i 2008, og har siden jobbet hos ABCenter i Farsund og Lyngdal, som eiendomsmeglerfullmektig. Vinteren 2010 skal det søkes om å bli eiendomsmegler.

Rune var ikke spesielt glad i dyr før Anita Cecilie kom inn i hans liv. Familien Andersens hund, Mira, klarte fort å sjarmere Rune. Da Anita Cecilie flyttet til Stavanger anskaffet vi oss Trampeline, som var vanskjøttet. Sommeren etter fikk Trampeline en kjæreste, og Texas kom inn i familien. Høsten 2008 fikk vi også hunden Reggi, som har gitt oss mange gleder og gode opplevelser.

Våren 2009 fikk vi en nydelig niese, Emma, som også skal være brudepike.

18. august 2009 forlovet vi oss i Liverpool og bryllupsplanleggingen har begynt. Følg med på vår reise mot den beste dagen i vårt liv.

4 kommentarer:

  1. Kjære Anita Cecilie og Rune!

    Så fin side dere har laget i anledning bryllupet deres da! Veldig informativ og koselig! Det er en ære å være de første som kommenterer her inne! YEAH! Dere går en spennende tid i møte med tanke på planlegging av den store dagen! Nyt den, og gled dere til selve DAGEN! Den kommer til å bli en fantastisk opplevelse! Vi følger med på oppdateringer dere kommer med her. Lykke til videre med planleggingen.

    Klemmer fra David og Christina, Leah og Noah

    SvarSlett
  2. Hei Anita og Rune!

    Så fint dere har laget en blogg, det var orginalt! Ønsker dere lykke til fremover mot bryluppet, gleder meg til å lese mer!

    Hilsen fra Henrik ("broder`n" til Anita)

    SvarSlett
  3. Hei!

    Hvis du vil skrive på denne siden så velg anonym og skriv hilsen xxx

    SvarSlett
  4. Hei. Det er det vakreste du vet!! Jeg ble overrasket over å se meg på forsiden, men for noen vakre ord du har skrevet om meg, Anita. snufs snufs. Er glad i dere og har allerede begynt å tenke i de baner om hvordan dette skal bli fra min side. Har også en tung tid foran meg for å få en litt lettere kropp!! hehehehe. Glad i dere. stor klem fra meg c,")

    SvarSlett